MALAM SINAR MAULIDURRASUL 1430H

Go down

MALAM SINAR MAULIDURRASUL 1430H Empty MALAM SINAR MAULIDURRASUL 1430H

Post  myinteam on 2009-02-02, 04:28

MALAM SINAR MAULIDURRASUL 1430H Aki211


Semua dijemput hadir...datang beramai-ramai meriahkan "MALAM SINAR MAULIDURRASUL"
Antara artis yang terlibat : Rabbani, Mawi, Akhil Hayy, Amy Search dan dll.

TIKET MASUK

Hubungi kami segera untuk mendapatkan pas-pas masuk ke Malam Sinar Maulidurrasul 1430H melalui pembelian kad iTalk edisi khas yang tertera gambar artis yang akan membuat persembahan pada malam tersebut.

Apa yang akan anda dapat jika membeli kad iTalk?

Sudah tentu banyak faedah yang akan anda dapat. Bukan sahaja anda berpeluang berjumpa dengan artis kesayangan anda, malahan anda juga boleh menikmati kadar rendah penggunaan iTalk di semua rangkaian dan lebih menjimatkan berbanding dengan 'prepaid' jenama-jenama lain yang terdapat di pasaran. Terdapat tiga jenis kad iTalk yang boleh didapati pada harga yang berbeza iaitu RM10, RM30 & RM50 mengikut jenis tempat duduk yang disediakan pada malam tersebut.

Bagaimana untuk mendapatkannya?

Senang sahaja. Anda boleh mendapatkan kad-kad iTalk yang mengandungi pas-pas masuk ke Malam Sinar Maulidurrasul melalui cara-cara berikut:
Pejabat Rabbani
Cara yang paling selamat untuk mendapatkan kad-kad iTalk tersebut ialah datang sendiri ke pejabat kami dan berurusan terus dengan pegawai khidmat pelanggan kami yang sedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda.
TMpoint terpilih


Anda juga boleh mendapatkannya di TMpoint yang terpilih (hanya terdapat di Lembah Kelang sahaja):
TMpoint Kajang, TMpoint Serdang, TMpoint Muzium Telekom, TMpoint Menara KL, TMpoint Setapak, TMpoint Ampang, TMpoint Kepong, TMpoint Rawang, TMpoint Shah Alam, TMpoint Damansara Utama,TMpoint Petaling Jaya, TMpoint Pandan Indah.

E-Mail

E-mailkan kepada kami di alamat email ini telah dilindungi dari spam bots, anda perlukan Javascript enabled untuk melihatnya maklumat anda seperti berikut:

* 1. Nama Penuh
* 2. No Kad Pengenalan
* 3. Tarikh dan Masa Transaksi bank
* 4. Jenis dan Jumlah Kad iTalk yang ingin dibeli
* 5. Nombor telefon

Segala pembayaran hendaklah dibuat sebelum email dihantar kepada kami di atas nama Rabbani Productions (M) Sdn Bhd (Maybank: Account No.:564203503070). Untuk tujuan keselamatan, anda akan dibekalkan 'password' apabila pengesahan transaksi dibuat. 'Password' ini akan digunakan oleh anda untuk membuat tuntutan pas masuk ke malam tersebut selewat-lewatnya sepuluh minit sebelum persembahan bermula.

Telefon

Hubungi pegawai khidmat pelanggan kami yang peramah dan sentiasa bersedia membantu anda untuk mendapatkan kad iTalk yang mengandungi pas masuk ke Malam Sinar Maulidurrasul 1430H: 03-62721225/0225 (Hotline), 0192225580 (Shahrul) & 0133151998 (Zuridah)

Masuk link ini, untuk TIKET Dan info lain lagi.
http://www.rabbani.com.my/v1/
myinteam
myinteam
Admin

Posts : 200
Join date : 2007-12-16
Age : 32
Location : Darul Digital Kota Bharu

View user profile http://myinteamnet.blogspot.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum