:: ALBUM 4 BERADIK - IBNU ALI ::

View previous topic View next topic Go down

:: ALBUM 4 BERADIK - IBNU ALI ::

Post  myinteam on 2008-01-31, 14:12



Islamic Media Edutainment (IME) anak syarikat IRSB telah menerbitkan sebuah album unik menampilkan 4 orang adik-beradik Ibnu Ali yang membacakan Al-Quran secara bertarannum. Mereka adalah Shukri Ali, Hafas Ali, Muslim Ali dan Tirmizi Ali.

Kebolehan empat beradik ini membaca Al-Quran dengan tajwid yang betul menggambarkan ciri-ciri Jiilul Quran atau generasi Al-Quran yang diimpikan oleh setiap ibu bapa yang mempunyai kesedaran agama yang tinggi.

Dapatkan album ini dipasaran sekarang, terbitan IME edaran Inteam Records.


Kaset RM 9.90 dan CD RM 16.90. Cool Cool

myinteam
Admin

Posts : 200
Join date : 2007-12-16
Age : 29
Location : Darul Digital Kota Bharu

View user profile http://myinteamnet.blogspot.com/

Back to top Go down

:: Forum baru ::

Post  Muslimin2008 on 2008-02-06, 12:59

VCD x de ker? Smile Smile

Muslimin2008

Posts : 19
Join date : 2007-12-19

View user profile

Back to top Go down

:: MYINTEAM.NET ::

Post  myinteam on 2008-02-06, 15:34

Muslimin2008 wrote:VCD x de ker? Smile Smile

x de lagi coz.. setakat ini yg ana thu cd dan kaset arr Cool Cool

myinteam
Admin

Posts : 200
Join date : 2007-12-16
Age : 29
Location : Darul Digital Kota Bharu

View user profile http://myinteamnet.blogspot.com/

Back to top Go down

ALLAH BERSAMA ENGKAU

Post  feyd on 2008-02-07, 04:37

Dah ade kat kedai ke.?

feyd

Posts : 2
Join date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

:: MYINTEAM.NET ::

Post  myinteam on 2008-02-08, 09:38

feyd wrote:Dah ade kat kedai ke.?

klu kat area pasaran kelantan, ana tengok dah ade, dah klu kat tempat lain tu ntah lah hehe..

cbe2 pergi jengok2 coz ada.. Smile Smile

myinteam
Admin

Posts : 200
Join date : 2007-12-16
Age : 29
Location : Darul Digital Kota Bharu

View user profile http://myinteamnet.blogspot.com/

Back to top Go down

:: MYINTEAM.NET ::

Post  myinteam on 2008-02-15, 13:20

Album ini juga merupakan kesinambungan daripada siri Nur Wahyu yang pernah dikeluarkan dahulu. Cool Cool

myinteam
Admin

Posts : 200
Join date : 2007-12-16
Age : 29
Location : Darul Digital Kota Bharu

View user profile http://myinteamnet.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: :: ALBUM 4 BERADIK - IBNU ALI ::

Post  Muslimin2008 on 2008-02-15, 15:43

myinteam wrote:Album ini juga merupakan kesinambungan daripada siri Nur Wahyu yang pernah dikeluarkan dahulu. Cool Cool

dah tau dah hehe... Very Happy Very Happy

Muslimin2008

Posts : 19
Join date : 2007-12-19

View user profile

Back to top Go down

Re: :: ALBUM 4 BERADIK - IBNU ALI ::

Post  Sponsored content Today at 04:01


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum